Fagerlia

Hallemsåsen 33

Boligene på Hallemsåsen er utformet for å tilpasse seg terrenget og beliggenheten med den fantastiske utsikten mot sør. For å ivareta den gode beliggenheten er boligene utformet slik at man får flest mulig rom ut mot sørfasaden og den fine utsikten. Sokkeletasjen gjør at boligene tilpasser seg terrenget, og gir de en naturlig plassering på tomten. 

Med store vindusflater fra gulv til tak får man panoramautsikt fra både spiseplassen og sofakroken. Selv om stue og kjøkken ligger i 2.etasje, så har man nærhet til fine uteområder. Fra kjøkkenet er det tilgang til en stor og solrik terrasse, samt at hage og grøntareal også er lett tilgjengelig fra 2.etasje.

Boligene er tegnet med 4 soverom, men med mulighet til å tilpasse bruken av rommene etter behov. Hovedsoverommet i sokkeletasjen kan for eksempel brukes til TV-stue når barna blir større, og foreldrene kan flytte opp til soverommet i 2.etasje. På denne måten er dette en bolig som enkelt kan tilpasses alt etter hvilken fase man er i.

Fargebruk – Farger er noe som er naturlig for oss, og som appellerer til sansene våre. Farger virker inn på humøret vårt og hvordan vi har det. Boligene er tegnet i ulike farger, dette for å gi boligene identitet. Dette skaper tilhørighet og et hyggelig bomiljø. Samtidig som boligene har ulike farger, så dannes det en helhet i rekken med at alle har lik kledning på de inntrukne partiene.

Internett / TV
Det vil bli klargjort for kabel TV / internett. Tilknytningsavgift betales av kjøper via omkostningene. Kjøper må selv sørge for oppkobling og opprettelse abonnement, og kostnader forbundet med dette.

Prisen er bolig inkludert tomt.
Tilkoblingsavgift for strøm, vann og avløp er inkludert.
Dokumentavgift, tinglysning skjøte og panteobligasjon er også inkludert.

1

/ 6

  • Pris 5.884.830
  • BRA 133.5 m2
  • Soverom 4
  • Bad 2
  • Garasje 1

Kontakt oss! Vi svarer deg på alle spørsmål om boligene.

Sigbjørn Johnson

Selger

415 54 551

Sigrid Schiefloe

Prosjektleder

971 62 502