Nøkkelinformasjon

Selger
Leve Utvikling  AS – Utvikler av tomteområdet/selger av tomter
Kvernmo AS – Boliger

Kontrakt
Det vil ved kjøp av bolig i dette prosjektet bli skrevet 2 kontrakter.

Kjøp av tomt reguleres i egen avtale med Leve Utvikling AS, som er selger av tomtene. Det blir skrevet en egen kontrakt for bygging av bolig med Kvernmo AS. Det legges til grunn bruk av NS kontrakter som blir regulert etter bustadoppføringslovas bestemmelser.

Betalingsplan
Ved kontraktsignering innbetales oppgjør for tomten.

Tomten vil da overskjøtes til kjøper, oppgjør og tinglysning gjøres med bruk av mellommann og vil sørge for at kjøper får utstedt et heftelsesfritt skjøte, slik at tomten kan tjene som sikkerhet for kundes byggelånsbank.

I byggeperioden blir kunde fakturert hver mnd. etter hva som er tilført av verdi.

Kvernmo, med 70 års erfaring i bransjen

Kvernmo AS har vært en aktør innen tømrerbransjen i over 70 år, og det gjør oss til en av de eldste bedriftene på Verdal. Vi er stolte av vår lange historie og tradisjon for håndverk av høy kvalitet. Vi er leverandører av Norgeshus, en anerkjent boligbyggerkjede som i over 35 år har levert kvalitetsboliger over hele landet. Vi tror på å bygge mer enn bare boliger; vi bygger fellesskap. Med sterke bånd til vårt lokalsamfunn jobber vi tett med lokale entreprenører. Dette samarbeidet er ikke bare for å skape solide hjem, men også for å styrke den lokale økonomien og samtidig gi noe tilbake til det samfunnet som har støttet oss gjennom mange år. Vår styrke ligger i våre dedikerte ansatte. I dag er vi totalt 32 ansatte, hvorav 6 er lærlinger. Kontinuerlig læring og utvikling, er noe vi setter høyt, og våre lærlinger er en viktig del av fremtiden for tømrerfaget.

Har du spørsmål om våre løsninger eller ønsker mer informasjon prosjektet? Vår salgsansvarlig står klar til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet nedenfor, så kan vi starte planleggingen av ditt nye fremtidige hjem.