Fordeler med å kjøpe nytt

Fast pris
Prisen på boligen er fast, og det blir ingen budrunde som øker prisen langt over det man har budsjett til.

Lite vedlikehold
Minimale vedlikeholdskostnader i minimum 15-20 år, så du slipper store kostnader på oppussing mens barna er små! Dette gir naturligvis en frihet til å bruke fritida på akkurat det du vil.

Lavere strømregning
Nye boliger har strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning, så varmetapet er minimalt sammenlignet med eldre boliger. Dette vil du merke godt når strømregningen kommer!

Godt inneklima
Det er krav om balansert ventilasjon i nye boliger, og 85 prosent av varmen i ventilasjonsluften skal kunne gjenvinnes. All luft som tilføres boligen filtreres, og gammel, forurenset inneluft blåses ut av huset. Dette er noe du garantert vil kjenne på kroppen. For personer med astma og andre luftveisplager vil dette gi en merkbart bedre hverdag.

Høy sikkerhet
I en ny bolig kan du være trygg på at de tekniske og miljømessige krav som gjelder i dag er fulgt. Dette gjelder praktiske ting som sikkerhetsglass, overspenningsvern, brannsikkerhet, sikkerhet mot vannlekkasjer og eventuelle andre alarmsystem og smarte låser. Moderne materialer og teknikker reduserer også risikoen for radoninntrenging. Med en helt ny bolig har du også et sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt. Du har fem års reklamasjonsrett og garanti på boligen.

Egne farge- og materialvalg
Bruk tiden frem mot bygging, spesielt om du kjøper tidlig, til å snakke med ulike leverandører og få inspirerende forslag som hjelper deg videre i prosessen. Sørg også for å undersøke trender i markedet, det er alltid en fordel å klargjøre boligen for det som kommer, ikke bare det som har vært.

Har du spørsmål om våre løsninger eller ønsker mer informasjon prosjektet? Vår salgsansvarlig står klar til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet nedenfor, så kan vi starte planleggingen av ditt nye fremtidige hjem.

Ønsker du mer informasjon om prosjektet?

Legg igjen din kontaktinformasjon, og du vil bli kontaktet av en av våre lokale representanter.

Kontakt oss! Vi svarer deg på alle spørsmål om boligene.

Sigbjørn Johnson

Selger

415 54 551

Sigrid Schiefloe

Prosjektleder

971 62 502